Een bijzonder kerstpakket

en chef Omar Dahak helpt met het kerstmenu


Hoe het begon….

Als je van de ene op de andere dag de deur van je toko moet sluiten, wanneer er een streep gaat door alle opdrachten in je agenda, dan word je creatief. Kijkend naar kansen en zoekend naar mogelijkheden kwam een groepje Ermelose ondernemers met het plan een lokaal kerstpakket te maken. Lokaal vanaf de doos (Dozenhal) met een mooie lay-out (Calumma) tot de inhoud.

Het wordt een lekker kerstpakket. Authentiek met een speciaal recept van chef Omar Dahak (De Boterlap). Met een video live-cooking leert Omar jou de kneepjes van het vak. Alle ingrediƫnten zitten zoveel mogelijk in het kerstpakket.

Het pakket…

In het lokale kerstpakket vind je natuurlijk ook heerlijke wijn (Drankenkabinet), koffiebonen (Vanneau), kaasplankje (Alexanderhoeve), chocolade (Krak Chocolade), soep (De Volksmond), brood met kruidenboter, en nog een drankje om gezellig na te genieten. Een compleet pakket met een winkelwaarde van ruim 90,00 euro.

En dat kun je nu bestellen voor 65 euro per pakket! (inc. BTW)

Hoe werkt het?…

Deze actie is op touw gezet om lokale ondernemers nu en straks te helpen. Bestellen en afrekenen doe je daarom nu… De betaling komt op een derdengeldenrekening zodat dit gewaarborgd is. Met dit geld kopen we de lokale producten voor de kerstpakketten.